• Na ndiqni:

FUSHAT E VEPRIMTARISË

SPORTI SI INDUSTRI DHE PROFESION

SPORTI SI INDUSTRI DHE PROFESION

Organizimi dhe promovimi i sportit profesionist dhe atij amator në nivel kombëtar, si dhe fuqizimi zinxhirit të vlerës në industrinë e sportit.

AKTIVITETI FIZIK DHE KOMUNITETET

AKTIVITETI FIZIK DHE KOMUNITETET

Aktiviteti fizik si gjenerator për mirëqenien e komuniteteve, nxitjen e kohezionit social, rigjenerimit urban dhe investimit në brezat e ardhshëm.

MIRËQENIE DHE SHËNDET

MIRËQENIE DHE SHËNDET

Promovimi i një stili jetese të shëndetshëm në funksion të shëndetit mendor dhe atij fizik të individit, përmes fitnesit, ushqimit dhe balancës punë - jetë personale.

EDUKIM DHE FORMIM PROFESIONAL

EDUKIM DHE FORMIM PROFESIONAL

Edukim dhe arsimim, trajnim dhe kualifikim i vazhduar, kërkim shkencor dhe i aplikuar, inovacion i hapur për ide dhe inisiativa.

TURIZËM DHE ARGËTIM

TURIZËM DHE ARGËTIM

Turizmi sportiv dhe i aventurës, lidhja e natyrës me aktivitetin fizik, kulturën dhe identitetin kombëtar dhe atë rajonal.

Lajme dhe Aktivitete

Iniciativa

Barleti Violley: Ekipi Profesionist

Skuadra e Barletit ne volejboll për femra u themelua në vitin 2003, nga Z. Gafurr Dudaj, dhe në fillimet e saj mbajti emrin “Aulona Volley”…

Rini Aktive

Lëvizja RINI AKTIVE synon ngritjen e një programi kombëtar që ve në qendër mirëqënien mendore dhe zike të nxënësve të arsimit parauniversitar,…