• Na ndiqni:

Edukim dhe Formim Profesional

Shoqata Barleti  është e përkushtuar për të zhvilluar mundësi edukimi të vazhduar për profesionistët e fushës (sportistë, trajnerë, mësues, udhërrëfyes turistik etj).

Aktivitete ndërgjegjësuese me fokus të vecantë tek fëmijët dhe të rinjtë synojnë të rrisin njohuritë e tyre mbi rëndësinë e sportit dhe aktivitetit fizik në përmirësimin e shëndetit fizik dhe mendor.

  • Shperndaje në: