• Na ndiqni:

Ekipi i ri Barleti Volley në sezonin 2023-2024

Jemi të emocionuar t’ju prezantojmë me ekipin tonë të ri të volejbollit, me vajza të vendosura për të bërë bujë në sezonin e ardhshëm 2023-2024!

Me afrimin e shpejtë të sezonit të ri, kjo është koha e përsosur për të kthyer vëmendjen tonë nga e ardhmja. Ne kemi mbledhur një grup të fortë dhe të vendosur vajzash që do të përfaqësojnë me krenari ekipin tonë brenda dhe jashtë fushës. Nën drejtimin e trajnerëve tanë me përvojë dhe mbështetjen e stafit tonë të përkushtuar, ky ekip është i gatshëm të përballojë çdo sfidë që i del përpara.

Sezoni i ardhshëm premton emocione, momente thumbuese dhe ndeshje të paharrueshme. Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij udhëtimi të pabesueshëm. Na ndiqni në mediat sociale, bashkohuni me ne në lojëra dhe kënaquni me emocionin e volejbollit.

  • Shperndaje në: