• Na ndiqni:

Ftese per oferte per proceduren “Pergatitje Video Ndergjegjesuese”

Shoqata Barleti, në mbështetje nga Bashkia Tiranë është angazhuar në zbatimin e projektit “Tirana Folk Games”, i cili fillon më datë 16 Tetor 2023 dhe mbaron më 16 Prill 2024. Qëllimi i përgjithshëm është të mbështesë mirëqenien aktive të të rinjve nëpërmjet rritjes së  mundësive lehtësisht të aksesueshme për të kryer aktivitet të rregullt fizik.

Shoqata Barleti, fton subjektet e interesuara për të paraqitur ofertën për  “Pergatitje Video Ndergjegjesuese”  në kuadër të aktiviteteve të këtij projekti.

Thirrja do të qendrojë e hapur për 2 javë.

Kërkesën për ofertë mund ta shkarkoni këtu (PDF)

  • Shperndaje në: