• Na ndiqni:

Java Evropiane e Sportit #BEACTIVE

Shoqata Barleti i bashkohet edhe këtë vit Javës Evropiane të Sportit #BEACTIVE!
Java Evropiane e Sportit zhvillohet çdo vit nga data 23 deri më 30 shtator dhe është një inisiativë që synon të promovojë rëndësinë e të pasurit të një stili jetese aktiv dhe të shëndetshme!
Ju mirëpresim të na bashkoheni në shumëllojshmërinë e aktiviteteve sportive që kemi menduar të organizojmë gjatë kësaj jave!
  • Shperndaje në: