• Na ndiqni:

Kampion në Sport

Nga data 2 deri 5 Qershor në ambjentet e Akademisë Football Republic u zhvillua Kampionati Kombëtar Universitar i Futbollit për Meshkuj dhe Femra organizuar nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar.

Ekipi jonë i meshkujve  morri kupën e vendit të parë në këtë kampionat kurse ekipi I vajzave vendin e tretë.

Vitin tjetër në finalet e Kampionatit Europian për Futbollin që do të zhvillohet në Tiranë, Shqipëria do të përfaqësohet me ekipin e futbollit të Universitetit Barleti.

Urime dhe suksese të mëtjeshme kampionëve drejtuar me profesionalizëm nga pedagogu Agim Bedini!!

  • Shperndaje në: