• Na ndiqni:

Konkurs midis 8 gjimnazeve të Tiranës

FUTBOLLI DJE… FUTBOLLI SOT
Ishte konkursi midis 8 gjimnazeve të Tiranës që u zhvillua në ambjentet e Universiteti Barleti nën lehtësimin e antarëve të shoqatës Barleti.
Aktiviteti u zhvillua në bashkëpunim  me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit -Bashkia Tiranë.
  • Shperndaje në: