• Na ndiqni:

Mirëqenie dhe Shëndet

Shoqata Barleti punon për rritjen e mirëqënies së shoqërisë shqiptare duke u ndalur në tre aspekte kryesore:

  1. Pasurimin e kohës së lirë për të gjithë komunitetin, duke organizuar dhe promovuar aktivitete të shëndetshme si: yoga, meditim, zumba, këshilla për stilin e të ushqyerit etj.
  2. Formim i profesionistëve për sektorin e mirëqënies nëpërmjet kurseve cilësore të trajnimit dhe çertifikimit me standarte ndërkombëtare.
  3. Zhvillimin e aktiviteteve dhe insiativave gjithpërfshirëse për të promovuar stilin e shëndetshëm të jetesës.
  • Shperndaje në: