• Na ndiqni:
MISIONI

Shoqata Barleti është shoqatë jofitimprurëse që punon me përkushtim për të promovuar industrinë e sportit, aktivitetin fizik, rekreacionin, turizmin dhe për të edukuar komunitetin mbi rëndësinë e tyre në përmirësimin e shëndetit dhe mirëqenies, si edhe mbi vlerën e adaptimit të një stili të shëndetshëm jetese.

VIZIONI

Ne besojmë se sporti dhe aktiviteti fizik kanë fuqinë për të frymëzuar ndryshime pozitive ekonomike dhe shoqërore.

QËLLIMET
  • Përmirësimi i cilësisë së jetës së komunitetit përmes rritjes së angazhimit në aktivitete sportive.
  • Promovimi i zhvillimit personal dhe social të individëve dhe ndërtimi i komuniteteve më kohezive.
  • Mbështetja e zhvillimit të industrisë së sportit për një rritje ekonomike të qëndrueshme.
TARGET GRUPET

Të gjitha grupet e popullsisë, të grupmoshave apo profesioneve të ndryshme, në mënyrë të veçantë të rinjtë, studentët, sportistët profesionistë dhe amatorë, të moshuarit dhe grupet vulnerabël.

  • Shperndaje në: