• Na ndiqni:

Shërbim ekspertize në aktivitetet e lojërave popullore

Shoqata Barleti, në mbështetje nga Bashkia Tiranë është angazhuar në zbatimin e projektit “Tirana Folk Games Fest”, i cili ka filluar më datë 16 Tetor 2023 dhe mbaron më 16 Prill 2024. Qëllimi i përgjithshëm është të mbështesë mirëqenien aktive të të rinjve nëpërmjet rritjes së  mundësive lehtësisht të aksesueshme për të kryer aktivitet të rregullt fizik.

Shoqata Barleti, fton individet e interesuar per te aplikuar si eksperte në kuadër të aktiviteteve të këtij projekti.

Thirrja do të qendrojë e hapur për 1 javë.

Informacionin me Termat e Referencës mund ta shkarkoni ketu (PDF)

  • Shperndaje në: