• Na ndiqni:

Shërbim ekspertize në rritjen e kapacitetit të mësuesve të edukimit fizik për të orientuar të rinjtë drejt praktikimit të aktivitetit fizik dhe stileve të shëndetshme të jetesës.

Shoqata Barleti, në mbështetje nga Bashkia Tiranë është angazhuar në zbatimin e projektit “Tirana Folk Games Fest”, i cili ka filluar më datë 16 Tetor 2023 dhe mbaron më 16 Prill 2024. Qëllimi i përgjithshëm është të mbështesë mirëqenien aktive të të rinjve nëpërmjet rritjes së  mundësive lehtësisht të aksesueshme për të kryer aktivitet të rregullt fizik.

Shoqata Barleti, fton individet e interesuar per te aplikuar si eksperte në kuadër të trajnimeve per mesuesit e edukimit fizik te gjimnazeve te Tiranes.

Thirrja do të qendrojë e hapur për 1 javë.

Informacionin me Termat e Referencës mund ta shkarkoni ketu (PDF)

  • Shperndaje në: