• Na ndiqni:

SHOQATA BARLETI ANTARE E EUROPEACTIVE

Shoqata Barleti antarësohet në EuropeActive, një organizatë e themeluar para  26 vitesh, me seli në Bruksel.

EuropeActive është organizata lider në Europë që ka në fokus primar luftën kundër  jetës sedentare dhe zhvillimin e vazhdueshëm në nivel Europian të sektorit të fitnesit dhe aktivitetit fizik.

“Alone, we can do so little; together we can do so much”

Për më shumë info vizitoni: https://www.europeactive.eu/

“MORE PEOPLE | MORE ACTIVE | MORE OFTEN”

  • Shperndaje në: