• Na ndiqni:

Turizëm dhe Argëtim

Sektori i turizmit në vitet e fundit ka shënuar një rritje  të rëndësishme në realitetin shqiptar me nj ë impakt domethënës edhe në ekonomi. Shoqata Barleti  është e angazhuar për të dhënë kontributin e saj në zhvillimin e turizmit në nivel rajonal, kombëtar, lokal si edhe në promovimin dhe ruajtjen e vlerave dhe identitetit kombëtar.

Në komponent i rëndësishëm i punës së shoqatës është organizimi i aktiviteteve për pasurimin e kohës së lirë për të gjithë komunitetin.

  • Shperndaje në: