• Na ndiqni:

Youth Health Forum

Një eksperiencë mbrësëlënëse për Kristin dhe Iglin pjesëmarrja në Youth Health Forum si përfaqësues të shoqatës Barleti. Forumi u organizua nga International Youth Health Organization në Portorož/ Slloveni, nga data 22 deri në 25 Shkurt. Forumi bëri bashkë të rinj nga shtete të ndryshme të Europës për të rritur njohuritë dhe aftësitë e tyre në parandalimin dhe promovimin e edukimit shëndetësor të gjithë popullsisë.

  • Shperndaje në: