• Na ndiqni:

KAMPI VEROR BARLETI

Po kërkoni një kamp veror për fëmijën/ fëmijët tuaj?

Kampi Veror Barleti është i duhuri!

Grupmosha e fëmijëve: 6 -12 vjeç

Kohëzgjatja: 16 Qershor – 30 Korrik

Një program ditor me aktivitete të larmishme dhe përkujdesje profesionale nga staf i përzgjedhur.

Për rregjistrime ju lutem plotësoni formularin më poshtë dhe dërgojeni në adresën e emailit [email protected]:

>> Formular rregjistrimi Barleti Camp (Shkarko)

Ju mirëpresim!

  • Shperndaje në: